Жирові і крохмальні сепаратори типу FAT застосовуються для відділення жирів рослинного і тваринного походження і крохмалю.
Пристрій призначений для обробки технологічних стічних вод, зокрема, готелів, ресторанів, місць колективного харчування, підприємств харчової промисловості і т. д
В сепараторах жиру використовується гравітаційний потік відокремлює жири, які легші за воду. Жири накопичуються на поверхні стічних вод - у верхній частині бака.
Стічні води з високою концентрацією жирів і крохмалю не повинні випускатися безпосередньо в каналізаційну систему, оскільки це викликає ряд проблем, пов'язаних з функціонуванням біологічних очисних споруд і збільшує витрати на експлуатацію мережі каналізації.
Щоб звести до мінімуму несприятливий вплив прямого скидання рослинних і тваринних жирів в каналізаційну систему (закупорка повітропроводів, викиди просочується газу, збільшення споживання кисню на установках біологічної очистки стічних вод), необхідно знежирити стічні води якомога ближче до джерела жирних домішок.
Існують чотири основні параметри оптимального вибору пристрою:
Максимальна добова витрата стічних вод
Температура стічних вод
Вміст жиру в стічних водах
Зміст миючих засобів в стічних водах
Сервіс складається з періодичного спорожнення відходів з пристрою і очищення внутрішньої частини сепаратора. Періодичність очищення залежить від швидкості накопичення відходів. Його слід проводити завжди після того, як опади заповнили половину обсягу відстійного резервуару, але не рідше одного разу на рік. Після очищення необхідно наповнити сепаратор жиру і крохмалю водою.
Оплата доставки здійснюється за рахунок покупця.
Оплата товару може здійснюватися різними методами за бажанням покупця:
Компанія ТОВ «ВОТЕР ІНЖИНІРІНГ» здійснює гарантійне та післягарантійне обслуговування обладнання для басейнів, ставків, аквапарків, опалювального обладнання.
Для виконання гарантійного ремонту та обслуговування повинні бути дотримані такі умови:
Для запуску процесу гарантійного обслуговування необхідно виконати такі дії:
Для більш детальної інформації пройдіть за посиланням.